× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!
Coveralls

Dickies Bib Overall & Coverall

Bib overalls, snickarbyxor på svenska, och coveraller från Dickies är perfekta för en aktiv vardag. Bib overalls är och har alltid varit ett bra val för krävande fysiskt arbete. Plagget är också ett populärt att bära till vardags. Dickies coveraller är slitstarka arbetsplagg och är tillverkade av ett tåligt material som klarar lite av varje. Street To Wear erbjuder flera varianter i olika material och färger. Kolla in vårt utbud av work wear snickarbyxor här nedanför.

Dickies bib overalls – äkta workwear snickarbyxor


Dickies startade som ett märke för amerikanska arbetare med målet att tillverka ordentliga och välgjorda arbetskläder. Det märks i Dickies bib overalls (snickarbyxor) och coveraller som, idag lika mycket som när det begav sig år 1922, är utmärkta arbetskläder både för hantverkaren samt gör-det-själv-mannen och kvinnan.

Overaller från Dickies är slitstarka och motståndskraftiga mot att få revor. De tredubbla sömmarna kompletterar den hållbara utformningen och den lösa passformen gör kläderna bekväma.

Designen på den klassiska snickarbyxan, bib overall, har inte förändrats sedan 60-talet och byxorna har fortfarande kvar alla sina fickor. Där finns det plats för de vanligaste handverktygen som hammare och tumstock med mera. Den klassiska snickarbyxan har dessutom kvar knapphålet på bröstet för kedjan till ett fickur!


En renässans för Dickies overaller


Dickies startade som ett workwear-märke för den amerikanska arbetaren, men har vuxit till något mycket större än det. Idag kan du se Dickies-kläder även utanför arbetsplatserna, som i gatumiljön och i modetidningar. Detta gäller också för Dickies bib overalls och coveralls.

Dessa plagg har fått en pånyttfödelse och många inom olika undergroundmiljöer och subkulturer har gjort kläderna till ”sina”. Både skateboardåkaren och den modemedvetna har tagit till sig Dickies bib overalls – skateboardåkaren särskilt på grund av snickarbyxornas slitstarka egenskaper.

Dickies bib overalls finns i olika färger för att du ska kunna uttrycka den stil du önskar. För att fullända Dickies-looken kan du kombinera Dickies snickarbyxor med ett par Fort worth stövlar och en Dickies Sacramento-skjorta.