× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!

Dickies Cargobyxor

Dickies har sedan 1922 tillverkat slitstarka arbetskläder. Särskilt deras arbetsbyxor har uppnått stor popularitet, men även deras cargobyxor har hittat sin publik. Med rötter i arbetskläder har deras byxor en mycket slitstark kvalitet. De tål tufft användande och färgen håller tvätt efter tvätt. Passformen tillåter obehindrad rörelsefrihet och bra bekvämlighet. Genom åren har Dickies blivit populärt bland en stor skara utanför hantverkarna, bland annat ses deras byxor ofta på skejtare. Dickies har uppmärksammat denna tendens och har anpassat några av deras klassiska modeller till ett modernare utseende med t.ex. smalare passform. Nedanför kan du se hela det stora urvalet av snygga cargobyxor.

Gedigen kvalitet och stor fanskara


Efter att ha funnits i nästan ett helt århundrande har Dickies blivit experter på slitstarka kläder. Sedan den första leveransen lämnade fabriken i Fort Worth Texas i 1922, har Dickies mål varit att tillverka de bästa möjliga kläderna för arbetaren. Dickies har blivit kända världen över för deras gedigna kvalitet och en bred skara har tagit Dickies till sig – inte bara arbetare utan även skejtare, rockabillies, streetwear-älskare och custom culture-miljön. Dickies är därför mer än bara arbetskläder. Särskilt Dickies urval av byxor avspeglar den brokiga skaran av Dickies-fans.

Dickies tar utgångspunkt i den klassiska 874 Work Pant som har funnits sedan starten av 70-talet. Från denna modell har Dickies gjort åtskilliga varianter med olika passformer och färger, men alltid med det ursprungliga Work Pant-utseendet. I samma anda som deras arbetskläder erbjuder Dickies också ett stort urval av jeans med fem fickor som finns i washed, rinsed och raw. Utöver det har Dickies en lång tradition av att tillverka uniformer till den amerikanska militären, en tradition som avspeglas i flera av deras byxor som är gjorda med en stor mängd autentiska detaljer.