× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!
873 Work Pant

DICKIES 873 SLIM STRAIGHT WORK PANT

Dickies är ett av de mest sålda märkena någonsin inom workwear, och Dickies arbetsbyxor är de mest sålda i hela USA. En av Dickies arbetsbyxor är byxan Dickies 873 slim straight work pant som är en vidareutveckling av Dickies 874 byxor. Den sistnämnda är en verklig klassiker bland arbetsbyxor.  873-modellen har smala byxben som ger dig en elegantare och stilrenare look än vad du får med 874:an. Byxorna är lika sköna och har samma höga kvalitet. För dig som prioriterar komfort, hållbarhet och en modernare design, är Dickies 873 slim straight work pant ett riktigt bra val. Byxorna kan kombineras med många andra plagg och oavsett vilken stil du har kommer du få glädje av dina Dickies. Se vårt utbud här nedan.

Workwear med fokus på bra kvalitet


Dickies är ett märke känt för dess goda kvalitet. Från början tillverkade Dickies endast arbetskläder och därför var det A och O att kvaliteten var i topp.

Eftersom kläderna skulle användas till hårt arbete gick det inte att kompromissa på denna punkt.

Dickies satsade på att skapa ordentliga och välgjorda arbetskläder som skulle klara av både det ena och det andra. Satsningen slog som bekant ut väl.
Eftersom det handlar om arbetskläder var det förstås också viktigt att kläderna var bekväma och hade en genomtänkt passform. Kläder för hårt arbetande människor måste tillåta stor rörelsefrihet.

Komfort är fortfarande lika viktigt för Dickies och du kan förvänta dig att få ett par riktigt bekväma byxor när du köper ett par Dickies 873 slim straight work pants. Placeringarna av varje söm, knapp och ficka är noggrant genomtänkta. Ingenting är lämnat år slumpen. Välj Dickies 873 och du kommer få ett par byxor som både är hållfasta och bekväma.


Dickies i gatubilden och i modemagasin


Dickies arbetskläder är fortfarande mycket populära. Arbetare i en mängd olika yrken utför dagligen fysiskt krävande arbeten iförda Dickies-kläder. Märket uppstod en gång i tiden för att tillverka arbetskläder och den verksamheten är lika viktigt än idag.

Men Dickies har också utvecklats till att vara något mer än ett rent workwear-märke. Det betyder inte att Dickies har slutat bry sig om bra kvalitet eller att kläderna inte längre behöver lämpa sig för fysiskt arbete, det innebär endast att Dickies har uppmärksammats utanför arbetsplatser. Det är inte ovanligt Dickies visas i olika modetidningar och bärs till vardags av massor av människor.

Förklaringen till att Dickies har vuxit är inte bara att plaggen har hög kvalitet och bra passform, utan också att de är snygga. Dickies är ett populärt märke bland skateboardåkare över hela världen som vill ha både snygga och slitstarka kläder.

Du kommer också se Dickies om du rör dig i hiphop-miljön eller bland rockare. Dickies omfamnas helt enkelt av en rad olika stilar.


Många olika möjligheter med Dickies 873 Slim Straight work pants


Oavsett om du arbetar och behöver nya arbetskläder, eller har kastat dig ut i ett vilt liv som skateboardåkare, kommer du med stor sannolikhet att få glädje av ett par Dickies 873:or. Det samma gäller om du exempelvis ska ut på äventyr i den stora världen och vill ha ett par rediga och tåliga byxor som följeslagare.

Dickies 873 erbjuder många olika möjligheter. Byxorna har en låg midja med en modern look, ett par framfickor och två invändiga bakfickor, precis som på en typisk chinos-byxa. Detta i kombination med den smala passformen gör att du kommer få en modern och stilren framtoning med dina Dickies 873.

Möjligheten till variation gör att du kommer få glädje av dina 873:or från Dickies i många olika situationer, byxorna kan användas både till vardags och fest. Du kommer inte ångra ett köp av ett par Dickies 873!


Hitta dina nya älsklingsbyxor här på sidan


Dickies to wear säljer en rad olika produkter från Dickies och därför kan du naturligtvis också finna många 873-byxor i sortimentet. Dickies 873 är av hög kvalitet, tillverkade av ytbehandlad twill och förväntas att hålla under lång tid.

Byxorna finns i många olika färger och du kommer med största sannolikhet att hitta en variant som faller dig i smaken. Med ett par Slim Straigt 873 får du ett par byxor med genomtänkt design, hög kvalitet och bra komfort.