× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!

Dickies Original 872 Work Pant

Dickies 872 slim fit work pants är ett par slitstarka och snygga byxor. 872:an har vidareutvecklats från den välkända Dickies 874 work pant, men sitter mycket tightare. Dickies 872 är den mest tättsittande modellen av de tre work pant byxorna (874, 873 och 872.) Dickies 872 är tillverkade i samma kvalitativa material som de andra byxorna i familjen, men den tighta passformen gör dem modernare. Dickies 872 flim fit work pant är byxan för dig som vill ha något som både är hållbart och stilfullt. Byxorna passar bra både för fysiskt arbete och mer festliga tillställningar.  Dickies to wear tillhandahåller flera olika varianter och färger av Dickies 872 slim fit work pant. Se vårt sortiment nedan av Dickes 872 - byxan som ger kvalitet för pengarna!

Vidareutveckling av en Dickies workwear klassiker


Dickies-byxor har gått från att endast vara robusta arbetskläder till att bli en nödvändighet i varje välutrustad garderob. Det var länge sedan endast fabriksarbetare bar Dickies-chinos. Tack vare en rad olika subkulturer, från skate till hiphop och punk, har Dickies vuxit enormt i popularitet sedan 90-talet.

Dickies 872 slim fit-byxan är en modernisering av den klassiska chinosen med sina lätt avsmalnande byxben. Passformen är mer anpassad till dagens mode än Dickies 874 originalbyxa. Dickies 872 är tillverkade av en hardcore-blandning av bomull och polyester. Resultatet är en twillbyxa som kombinerar hållbarheten hos den typiska Dickies-arbetsbyxan med en modern slim fit-passform.
I fråga om hur tight byxan sitter lägger sig 872:an mellan modellerna 873 och 803. Inte lika lös som den förstnämnda, men heller inte lika tight som den sistnämnda. Byxan sitter bekvämt under midjan och är smal vid höft och lår.

Givetvis har också 872:an de permanenta pressveck som är ett signum för Dickies. Pressvecken gör vardagen enklare eftersom du slipper att stryka. Dickies 872 är mycket slitstarka och kommer att bli ett par långvariga följeslagare. De är motståndskraftiga mot skrynklor samt är smuts- och fettavvisande tack vare Dickies speciella vävning och ytbehandling. Men samtidigt är de en aning mjukare än exempelvis Dickies 873 slim straight byxor.

De kraftiga öglorna för livremmen ger extra stöd för bälten med stor belastning och klarar utan problem tunga verktygsbälten.


Det är en fråga om stil och behov


Alla har olika kroppsform. En slim modell passar vissa medan en lösare modell passar andra. Men oavsett vilken passform du väljer på dina Dickies kan du använda dem både till vardags och vid formellare tillfällen. Den klassiska Dickies-profilen passar in i livets alla situationer.

Dickies 872-byxan kan exempelvis kombineras med ett par hi-tops för att skapa en snygg gatustil, eller bäras med en instoppad t-shirt och ett par loafers för en slankare framtoning än den du får med skateboardåkarefavoriten Dickies 874.

Dickies 872 är den modell som i sitt fasta sortiment har flest dämpade och naturliga jordtoner. Byxan har en självklar plats i alla garderober, testa gärna kombinera den med en bladgrön t-shirt eller en bordeauxfärgad jumper för att få en snygg look!

Det är enkelt att klä sig med ett par Dickies, och du får ännu större valmöjligheter om du känner till skillnaderna mellan varje passform. Kolla in de olika chinosbyxorna och välj det par som passar dig bäst.
Dickies Workwear har tillverkat arbetskläder i nästan 100 år och tar baskläder för män på stort allvar. Det kommer inte gå fel om du har ett par, eller två, av de klassiska Dickies work pants i din garderob. Varje par Dickies är kvalitetssäkrade och har nästan 100 års framgångsrik tillverkning i ryggen.


Hitta dina nya Dickies 872-byxor här på sidan


Om tapered fit (avsmalnande ben) fungerar bäst för dig, eller om du känner dig redo att pröva en ny stil, skaffa dig ett par Dickies 872 slim fit-byxor!