× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!
Dam

Dickies Damkläder

Kvinnor går också i Dickies


Dickies Workwear är ett internationellt erkänt märke med en lång historia av kvalitet, stil och överkomliga priser. Varje produkt är designad för att vara slitstark och ha lång hållbarhet. Ett brett spektrum av företagare, från rörfirmor till elektriker, men även folk i ledarpositioner, väljer Dickies framför andra märken. Dickies Workwear förvaltar sitt stolta arv.

Från att ha börjat som ett arbetarmärke kom Dickies under 1980-talet att också tilltala kvinnor samt en bredare och mångsidigare skara människor. Dickies producerade inte längre bara arbetskläder för män, utan erbjöd nu också ett brett urval för konsumenterna att välja mellan, så som denim och barn- och kvinnokläder. Den typiske Dickies-kunden på 80-talet var en som både jobbade hårt men som också släppte loss och hade kul – och den typen av kunder hittar än idag till Dickies.

Dickies är världskänt för original-arbetsbyxan 874 work pant, som sedan 70-talet har varit en bästsäljare. Den har arbetskläders kapacitet och ser samtidigt bra ut. Idag är byxan särskilt populär bland unga kvinnor på grund av sin höga midja och rena linjer. Dickies 874-kollektionen är omfattande och passar vid många olika tillfällen, samtidigt som den är trogen sina rötter