Byten Och Returer

Om du vill skicka tillbaka en eller flera varor till oss, ska du skicka tillbaka dem inom 30 dagar efter mottagandet


Följ dessa anvisningar
  1. I ditt paket har vi bifogat en returetikett som du kan använda för att skicka paketet i retur till oss. Använde du denna etikett drar vi av beloppet från det belopp som du annars skulle få återbetalt.
    Det kostar med DHL 89 kr.  Du väljer leveransmetod när du beställer, leveransmetoden du väljer är också den returmetod du måste använda när du returnerar. Alla returvaror återbetalas till det vid beställningen använda betalningsmedlet. Om du vill byta till en annan storlek/färg, kan du därför lägga en ny beställning i butiken omedelbart.
  2. När du skickar en vara i retur till oss ber vi dig bifoga retursedeln som låg i dit paket vid mottagandet.

Vi behandlar alla returvaror inom 14 dagar efter mottagandet av ditt paket. Vid en delvis returnering av beställningen, återbetalar vi inte fraktbeloppet.

Vänligen returnera varan till:
StreetToWear
c/o Basiswear ApS
Nannasgade 28
2200 Copenhagen N
Denmark

Vid returnering av en komplett beställning, får du beloppet för billigast möjliga fraktmetod återbetalt, dvs. om det fanns en billigare leveransmöjlighet än den du valde då du lade beställningen, är det detta belopp vi återbetalar.

Om du inte har fått en bekräftelse via e-post på detta, kan du med fördel kontrollera din skräppost eller kontakta oss på info@streettowear.eu

Byte och retur jul


Vi byter fram till och med 31 januari 2023.


Hinner mina varor fram innan jul?


Var uppmärksam på att det på varan står avsändningstid (det vill säga, hur lång tid det tar innan varan skickas från oss), och inte en leveranstid. När varan skickas beror på om vi har just din beställda storlek/färg på lager. Information om hur lång tid det tar innan varan skickas från oss finns ovanför den svarta köpknappen på varan, i inköpskorgen, vid checkout och på orderbekräftelsen.


Sista chansen för leverans innan jul?


Varor som skickas från oss inom 1-2 vardagar = 17 december kl. 12.00
Beställ före kl. 12.00 den 17 december, så säga DHL, DB Schneker och PostNord att paketet levereras innan jul.


Vi gör förstås allt vad vi kan för att färdigställa din beställning snabbast möjligt. Och kom ihåg att varor som anges skickas från oss inom 1-2 vardagar, oftast skickas redan nästa vardag. Streettowear önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.