× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!

Byten Och Returer

Om du vill skicka tillbaka en eller flera varor till oss, ska du skicka tillbaka dem inom 30 dagar efter mottagandet


Följ dessa anvisningar
  1. I ditt paket har vi bifogat en returetikett som du kan använda för att skicka paketet i retur till oss. Använde du denna etikett drar vi av beloppet från det belopp som du annars skulle få återbetalt.
    Det kostar med DHL 89 kr.  Du väljer leveransmetod när du beställer, leveransmetoden du väljer är också den returmetod du måste använda när du returnerar. Alla returvaror återbetalas till det vid beställningen använda betalningsmedlet. Om du vill byta till en annan storlek/färg, kan du därför lägga en ny beställning i butiken omedelbart.
  2. När du skickar en vara i retur till oss ber vi dig bifoga retursedeln som låg i dit paket vid mottagandet.

Vi behandlar alla returvaror inom 14 dagar efter mottagandet av ditt paket. Vid en delvis returnering av beställningen, återbetalar vi inte fraktbeloppet.

Vänligen returnera varan till:
StreetToWear
c/o Basiswear ApS
Nannasgade 28
2200 Copenhagen N
Denmark

Vid returnering av en komplett beställning, får du beloppet för billigast möjliga fraktmetod återbetalt, dvs. om det fanns en billigare leveransmöjlighet än den du valde då du lade beställningen, är det detta belopp vi återbetalar.

Om du inte har fått en bekräftelse via e-post på detta, kan du med fördel kontrollera din skräppost eller kontakta oss på info@streettowear.eu