× Spara upp till 50% på nästan ALLT Dickies! Se erbjudanden här
Brixton

Brixton

Med start redan 2004 är Brixton fortfarande ett relativt nytt varumärke i branschen, men det har ändå tagit streetwear-världen med storm de senaste åren. Brixtons produkter har både en tidlös och stilren design, vilket gör det enkelt att få dem att passa in i din garderob – och samtidigt är de tillverkade i högkvalitativt material, vilket gör dem bekväma att bära.
Brixton som varumärke är inspirerat av vintage-design, som omtolkas i moderna versioner och har sin utgångspunkt i en blandning av subkulturer från Oceanside i södra Kalifornien, där den första Brixton-produkten designades. Detta gör Brixtons klädstil både klassisk och unik.
Bläddra igenom vårt urval av Brixton nedan.

Brixton män – Vintage-inspirerat modernt streetwear för män

Brixton började det hela med en hatt - den ursprungliga Brixton-huligan, en hatt inspirerad av den klassiska tidningspojkehatten förr. Den designades och producerades av tre vänner i södra Kalifornien, i staden Oceanside, inspirerad av de många olika subkulturerna i staden.
Huvudbonader för män från Brixton var de tre vännernas ursprungliga fokus – ett fokus som idag är mycket bredare än så. Det är fortfarande huvudbonader som är bland Brixtons mest kända produkter, men idag har de ett brett utbud av kläder, från jackor till skjortor och byxor mm. Allt inspirerat av tidlös, klassisk vintage design med en extra Brixton-twist, som har gjort varumärket till ett av de hetaste streetwear-märkena du kan hitta.

Brixton kvinnor - streetwear med bred dragningskraft


Även om Brixton ursprungligen var en herrprodukt så finns deras produkter idag även för kvinnor som vill sticka ut med sin streetwear. Brixtons produkter för kvinnor innehåller helt och hållet samma tidlösa design, som har en bred dragningskraft över könen och kombinerar utseende och design från en mängd olika subkulturer.
Ursprungligen var Brixtons produkter inspirerade av de subkulturer som grundarna var omgivna av i Oceanside redan 2004, men sedan dess har de inspirerats av subkulturer från hela världen för att omfamna ännu mer. Det är därför du också hittar Brixtons produkter för kvinnor och män inom ett brett spektrum av kulturer och industrier, från musiker och konstnärer till hantverkare och äventyrare.
Även om Brixton är inspirerad av vintage-design, är deras produkter designade med en modern känsla och fokus på komfort. Brixton tar därför silhuetter och design som är välkända och omtolkar dem i en modern version som uppfyller de standarder vi är vana vid idag.