Skjortor

Skjortor

Brixton skjortor - Brixton Bowery, Charter med mera


Med en stil inspirerad av en blandning av subkulturer från Oceanside i södra Kalifornien sedan 2004, är Brixton idag ett av de mest utbredda och välkända streetwear-märkena i stadsmiljön. Med en Brixton skjorta, oavsett om det är Brixton Bowery, Brixton Charter eller andra., kommer du att kunna sticka ut från mängden med en skjorta som är både tidlös i sin design och samtidigt inspirerad av klassiska vintage skjortor som har stått emot tidens tand.
En skjorta från Brixton passar in i nästan vilken garderob som helst då de både är bekväma att bära och finns i en rad rena designs som passar bra för både stads- och arbetsmiljön. Tröjorna finns för både dam och herr.
Se vårt urval av Brixton Bowery-skjortor och andra skjortor nedan.

Stick ut från mängden med en snygg Brixton skjorta


Brixton började redan 2004 med en enkel huvudbonadsprodukt - Brixton Huoligan-hatten - och har idag vuxit till att bli så mycket mer. Med en Brixton skjorta får du ett mångsidigt plagg som passar både en mer avslappnad urban klädstil och en mer professionell arbetsklädesstil tack vare den rena, tidlösa designen.

Prova en Brixton Charter tröja för de varmare månaderna


Brixton producerar både kort- och långärmade skjortor, så du kan hitta skjortor som passar för alla årstider. För de varmare månaderna kan vi rekommendera den kortärmade Brixton Charter Gingham-skjortan som med sin sköna passform är skön att ha på sig när det är varmt ute. Den är gjord av ekologisk bomull, vilket också gör den lätt.

Brixton Bunker - enkla mönster med Brixtonstil


Brixton hämtar inspiration från en mängd olika subkulturer runt om i världen med enkla designs baserade på ikoniska vintage klädstilar. Det är därför du också hittar Brixton skjortor och andra produkter i en mängd olika subkulturer, från musiker och artister till skridskoåkare och hantverkare. En Brixton Bunker-skjorta passar till exempel. med sin enkla och rena design i både professionella och avslappnade sammanhang.