× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!
Jackor

Jackor

Letar du efter moderna streetwear jackor i vintage design hittar du dem på Streettowear.se. Vi har ett brett urval av Brixton jackor i flera olika färger, design och stilar, så du kan alltid hitta en jacka som passar dig. Brixtons rena design, inspirerad av klassisk vintage look med en extra Brixton twist, gör det enkelt att få en Brixton jacka att passa in i din garderob.
Brixton är streetwear med stil och det finns en god anledning till att varumärket idag är ett av de mest spridda varumärkena inom street- och urban wear. Med sin moderna känsla och högkvalitativa material är Brixton jackor inte bara bekväma att bära utan också slitstarka och effektiva både sommar och vinter.
Se vårt urval av Brixton-jackor nedan.

Brixton Cass Jacket - perfekt för de växlande årstiderna

Jackor från Brixton finns i ett brett utbud av modeller, så du hittar en jacka för varje säsong. Den klassiska Brixton Cass Jacket är en jacka som är idealisk att använda både vår och höst, när vädret börjar växla mellan varmt och kallt. Den är lätt fodrad med minimal design, vilket gör den både praktisk och skön att ha på sig när temperaturen är precis runt "lite för kallt".

Brixton Bowery Jacket - praktisk året runt jacka


Brixton som varumärke startades redan 2004 i ett garage i Oceanside i södra Kalifornien av tre vänner som inspirerades av de många subkulturer som omgav dem. Många Brixton-produkter är därför designade för stadsmiljön och deras jackor är inget undantag från detta. Deras Brixton Bowery Jacket är till exempel en åretruntjacka tillverkad i bomull och twill, vilket gör den varm utan att bli för tung – en idealisk kvalitet inom de olika gatusubkulturerna såväl som i övrigt.

Brixton Coat för de kalla månaderna


Om du letar efter en Brixton jacka speciellt för de kallare månaderna, bör du överväga en Brixton Coat. Med sin mångsidiga design och DWR-beläggning, som gör den vattentät, är den en idealisk jacka för utomhusbruk när det blir kyligt – även om snön börjar falla eller vädret inte är på din sida.