× Slutrea - Spara minst 50% på ALLT!
Byxor

Byxor

Brixton byxor i tidlösa mönster


På Streettowear.se hittar du ett urval av Brixton byxor i olika färger och stilar. Som ett av de mest populära streetwear-märkena i modern tid är byxor från Brixton lämpliga att använda både i gatumiljö och passar även för annan typ av utomhusbruk. Inspirerad av en blandning av subkulturer från hela världen och med en vintage, tidlös design, kan ett par Brixton byxor passa in i vilken garderob som helst.
Förutom Brixton byxor har vi även ett urval av Brixton overaller för kvinnor, tillverkade i samma slitstarka material som deras byxor. De rymmer lite av allt och är därför ett populärt val inom ett brett spektrum av kulturer, från skridskoåkare till musiker och allt däremellan.
Se vårt urval av Brixtonbyxor nedan.

Brixton Steady - Brixton byxor för utomhusbruk

Brixton grundades ursprungligen 2004 i Oceanside, södra Kalifornien i ett litet garage. Idag har Brixton vuxit sig mycket större och är ett av de största streetwear-märkena du kan hitta, med kontinuerliga nya exklusiva klädkollektioner. Varumärket kännetecknas särskilt av fokus på vintage, tidlös design – och detsamma gäller Brixton byxor.
Den klassiska Brixton Steady Chinch X Pant är ett bra exempel på vad du kan förvänta dig av Brixton. Brixton Steady är designad med fokus på mångsidighet och är tillverkad i stretchig nylon, vilket gör dem både bekväma att bära och lätta att röra sig i. De är designade för utomhusbruk och passar perfekt in i stadsmiljön och relaterade subkulturer, där det extra rörlighet är ofta uppskattat.
Brixton Steady är alltså symbolen för vad Brixton byxor är: mångsidiga, bekväma och designade för utomhusbruk.

Brixton jeans


Brixton byxor finns i en mängd olika material och stilar, men få är så populära som deras Brixton jeans. Med ett urval av passformer och tillverkade i denim är ett par Brixton jeans både robusta och tidlösa och kan utan problem passa in i både en streetwear-stil och en mer work-casual stil.